Stalhouderij

Wanneer u van uw trouwdag een onvergetelijke dag wilt maken, kiest u voor trouwen in een romantische koets. Stalhouderij Samberg heeft schitterende koetsen, prachtige paarden en met een vrolijk gezelschap zijn dat de ingrediënten voor een onvergetelijke dag. Hierbij staan uw wensen centraal. Op de bok zitten een fraai geklede koetsier, die u op stijlvolle wijze helpt met in- en uitstappen van de koets.
Tevens staat dit sprookjesachtig vervoer garant voor prachtige fotoreportage.

Als een echt prinselijk paar brengen wij u naar de plaats van bestemming.
Ook uw bruiloftsgasten kunnen meerijden in de stijlvolle volgkoetsen of huifkarren om er helemaal een oogverblindend geheel van te maken.

Al met al zijn wij er om u en uw gasten een onvergetelijke trouwdag te bezorgen.
Neemt u gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Stalhouderij Samberg is naast de koetsen in het bezit van enkele rijtuigen, welke dienst kunnen doen als bijvoorbeeld volgwagen bij uw bruiloft, of gewoon als rijtuig voor een gezellige familie- of vriendendag. In overleg met Stalhouderij Samberg kunt u een route gaan uitzetten voor een gezellige dag. Ook voor bedrijven is het een leuk alternatief om bijvoorbeeld uw belangrijke zakenrelaties in plaats van in de auto eens te vervoeren in een chique koets of ander rijtuig.